Ročník 2004
 

Vážení přátelé kvalitního stolního tenisu. Stejně jako každý rok, i letos, určitě netrpělivě očekáváte, kdy se uskuteční tradiční, jedinečný a vůbec po všech stránkách vyjímečný turnaj. Vězte, že letos si to rozdáme na obvyklém místě v termínu 22.-24.10.2004. Jistě budou k vidění lité boje, úžasné výměny, spocená těla, roztžky v rodinnách, slzy zklamání, výkřiky radosti a samozřejmě tradiční předturnajová tisková konference ve společenské kotelně, chci říct místnosti...


Nenechte si proto tento neopakovatelný zážitek ujít alespoň zprostředkovaně zde na našich stránkách. Případné příspěvky sponzorů jsou vítány a dovolujeme si upozornit, že horní hranice není stanovena.

Organizační výbor MSST.

 

Heslo víkendu: ZKRAŤ TO!

Zase utekl rok a my se sjíždíme na nám všem známou Javorkovic usedlost v Ondřejovicích. Letos sice bez dětí (HURÁ), avšak Javorci v oslabení, Jitka plní své předmateřské povinnosti doma. Vzhledem k tomu, že většina dvojic cestovala z Prahy a rozvážela své ratolesti k babičkám a dědečkům, dorazili jsme na chatu až pozdě večer. Javorci (v oslabení) přijeli něco po 20. hodině, Paličky hned za nimi a následně ostatní účastníci. Na chatě byla docela zima, takže kdo přijel později, vyhrál.

Tradičně se ženská část usadila v kuchyni (je tam tepleji a blíže pro vývrtku na víno).

Chlapci a chlapi zabrali kotelnu. Ještě než stačili načnout láhve, jali se vystěhovat obývací pokoj alias naše budoucí bojiště ve stolním tenise. Libor před rekonstrukcí pokoj vyfotil, aby jsme byli schopni v neděli vše uvést do původního stavu.

Od 22 hodin jsme zaznamenali jednotlivé události v časových intervalech:

23.00 v kuchyni proběhla diskuse nad Péťovou zkratkou na tričku CRM
- celkem rozumný muž (někteří pili málo nebo vůbec)
- centrum rychlého myšlení (v láhvi ještě zbylo hodně vína)
- celkem rychlý mluvka
- civím, radím, mluvím (láhev již upita)
- Co? rád M…………..? (láhev již vypita)

SOBOTA

00.17 Proběhla kontrola účastnických průkazů. Mají jen Paličky. Katka se chlubila že má, ale nemá!!! Starý průkaz neplatí.

00.30 Neustálá kontrola mužské části v dámské části. Luboš si zjevně "rozuměl" s metaxou a byl velmi uvolněný. V kotelně to vypadalo na debatní kroužek, na pěvecký méně.

01.30 Zapůjčily jsme do kotelny prázdnou roličku od toaletního papíru. Hoši nepochopili a předmět doličný spálili.

02.05 Libor uhádl písničku od P. Horňáka

03.00 Ilona s Moňou tančí "myšku". Lubošova velmi ranní přehlídka spodního prádla

05.10 Ukončena pařba

06.30 Zvoní Martinův budík v mobilním telefonu

10.00-12.30 Nejsem si zcela jistá, co vše se odehrávalo, ale myslím, že v mezích slušnosti se snídalo venku u bazénu (všichni kromě Ilony), někteří se vnitřně stabilizovali (Luboš) a nepřetržitě zvonily mobilní telefony (Šafři).

Liborova hláška: "Polijte se studenou vodou".

Hláška dne Monika: "Já jsem trpěla jak zvíře" (někteří účastníci nepochopili funkci rohožky ve sprchovém koutě a používali ji opačně - ostrou hranou vzhůru).

15.00 Po pozdním obědě (konzumoval se jak jinak než gulášek) jsme konečně zahájili MSST. Jelikož jsme byli liší, ne sudí, Petr hrál se svým harémem, který tvořily všechny dámy. Lubošovi se bohužel už udělalo lépe a zase to byl náš starý dobrý LUBO©.

Kontrola triček: Šafři nemají, byli tetováni fixem na ruku (dostali sinku na lakeť).

 

16.00 Proběhl piknik dámské části u bazénu s plážovou taškou, podávala se káva a buchta. Počasí nám přálo, celý víkend bylo babí léto a tak jsme mohli vychutnat krásný podzim na horách. (Tomáš opravdu neupotřebil své zimní přezutí na autě).

Při podzimním rozjímání jsme dostaly skvělý nápad: přenést hrací stůl na dno bazénu a dohrát turnaj tam. Dámy se pro nápad nadchly, ovšem vznikl problém na straně pánů (nechápu, že pro ně je vše problém, když mají něco udělat!!!).

17.00 Napínavý turnaj byl přerušován výkřiky (v televizi probíhal fotbal a následně hokej)

21.30 Rozdělán oheň v krbu a opékaly se párky (Martin škvařil), další tradice MSST.
Liborova hláška: "Každý rád Péťovy kuličky", na reakci Péti, že pokud by vyhrál, vítězný pohár rozdělí na 5 kusů - uláme kuličky z poháru a každá dostane jednu.

Kdy byl dokončen turnaj???????

Zbytek noci je zaznamenán jen telegraficky:

22.20 Věta Luboš: "No, nejsme ještě tak staří, když jsme vydrželi pařit celou noc". (Bohužel letos chyběla kamerová technika, která by mu dokázala, že on teda určitě celou noc nepařil).

22.30 Věta Martin: "Připiš tam, že už jsou to 4 roky, co jsem neviděl bobra."

22.40 Vymyšlena soutěž chlupatých noh (pánové si měli zvěčnit nohy a dámy měly posoudit ty nejhezčí). Opět nedošlo k realizaci pro cudnost některých jedinců.

23.00 Společné foto

23.05 Návrh Ilony, zda by jsme si nezahráli flašku, reakce Libor: "A neměli bychom se nejdříve osprchovat?"

23.15 PUPENDO - ano proběhlo na Martinově břiše.

23.40 hláška Tomáš: "Libore, jdeme si lehnout".

NEDĚLE

0.20 Pokračují pěvecké pokusy, série ruských písní, Ilona a Moňa mají pásmo "Myška a Brambora".

Asi o půl druhé jsme zakončili turnaj a odebrali se spát.

Ráno jsme vstali kolem deváté, snídalo se, ale hlavně uklízelo (ještě, že Libor vyfotil ten pokoj). Před odjezdem proběhlo předání poháru vítězům - Katce a Lubošovi. Hned jim byl odebrán, Moňa ho musí ještě vypálit. Pak už jen foto venku, přidělení odpadků každému autu a hurá domů.

Jestli mám zhodnotit letošní MSST, tak hodnotím známkou 1! Jen jsme usoudili, že příští ročník bude o něco pestřejší, o partnery budeme losovat a vytvoříme tak novou vítěznou dvojici. Tak se budou všichni více snažit a dočkáme se určitě nějakých překvapení.

Takže příští rok………..

Sepsala: Ilona


Tabulka vítězů MSST 2004

Tabulka vítězů MSST 2004
Pořadí
Hráči Z V P S R B
1.
Katka + Lubo 8 6 2 14:4 +10 12
2.
Monika + Martin 8 6 2 13:8 +5 12
3.
Petr + harém 8 5 3 12:7 +5 10
4.
Ilona + Tomáš 8 3 5 7:11 -4 6
5. Pavla + Libor 8 0 8 0:16 -16 0


LEGENDA:
 Z = počet zápasů
 V = počet výher
 P = počet proher
 S = skóre
 R = rozdíl
 B = body

O vítězi rozhodl lepší poměr mezi vyhranými a prohranými sety ze všech zápasů a poměr setů ze vzájemných zápasů.