Malý šachista

Pošlete mi vzkazík: dominik@elka.cz

 
Počítadlo návštěv:  
nahoru "O ostravského pěšce" - 1. kolo [Trvalý odkaz]

16. 10. 2001
V Domě dětí a mládeže v Porubě na Polské ulici proběhlo první kolo turnaje "O ostravského pěšce". Hrálo se na šestnáct kol.
Dominik skončil se 2 body na 15. místě a odnesl si balónek.


Vzkazíky


nahoru Změna oddílu [Trvalý odkaz]

11. 10. 2001
Vzhledem k problémům s dojížděním do Poruby jsme se rozhodli změnit oddíl. Ode dneška dominik chodí do oddílu při Domě dětí a mládeže na Ostrčilově ulici vedenému panem Martinem Veselým.

Vzkazíky


nahoru "Ostravský koníček 2001" [Trvalý odkaz]

6. 10. 2001
V sobotu jsme byli pozvání panem Mačejovským na turnaj "Ostravský koníček 2001", který měl proběhnout v Domě dětí a mládeže na Ostrčilově ulici.
Po deváte začal turnaj. Dominik tam byl se svými pěti lety nejmladší. Hrálo se celkem na devět kol. První a druhé kolo prohrál. Ve třetím kole zahrál celkem zbytečnou remízu. 4. kolo vyhrál svým oblíbeným matem čtvrtým tahem. Páté kolo vyhrál. Šesté a sedmé kolo prohrál, v osmém nachytal dalšího hráče na mat čtvrtým tahem a vyhrál. Deváté kolo zakončil remízou. Celkově tedy získal 4 body a skončil na 18. místě a na 2. místě v kategorii dětí do 9 let.


Turnaje se zpočátku účastnil lichý počet hráčů, takže rozhodčí rozhodli, že jeden bude mít vždy v každém kole volno. To se nelíbilo jednomu z trenérů a jal se shánět nějakého náhradníka. Tím se stala dcerka Terezka (7 let), která přišla povzbudit Dominika spolu s maminkou. Šachy hraje doma jen tak zlehka, ale přesto uhrála nakonec dvě remízy a jednu výhru, což jí vyneslo 2 body, celkové 25. místo a 1. místo v kategorii žaček do devíti let.

Vzkazíky


Archiv

(c) 2001 - 2003 eLKa